Auton kuva yhdistettynä ratakseen.

Helsingin Automaalaamo Oy on luotettava automaalausten ja kolarikorjausten ammattilainen. Palvelemme kokemuksella ja ammattitaidolla sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Palvelumme kattavat kaikenlaiset henkilö- ja pakettiautot, riippumatta auton merkistä tai mallista. Ota meihin yhteyttä heti vahingon sattuessa, ja me teemme vahinkotarkastukset vakuutusyhtiötä varten sekä kolarikorjaukset kattavasti ja joustavasti. Huollamme autosi uudenveroiseksi kilpailukykyiseen hintaan. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Viikissä.

Automaalauksella auton pinnat kuntoon

Automaalaamomme käsittelee kaikki automerkit laadukkailla automaaleilla nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme myös osa- ja korjausmaalaukset sekä muoviosien maalaukset. Meillä hoidat autosi pinnat kuntoon auton merkistä ja mallista riippumatta. Määritämme täsmällisesti oikean sävyn korjaus- ja osamaalauksia varten, jotta työn jälki vastaa sinun toiveitasi.

Kolarikorjaukset nopeasti ja luotettavasti

Monipuoliset palvelumme kattavat myös kolarikorjaukset. Autamme vahinkoasioissa ja teemme vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiötä varten. Korjaamme pienet ja isot naarmut sekä lommot. Korjaamomme on varustettu nykyaikaisella laitteistolla. Teemme vahinkotarkastuksen aina mahdollisimman pian vahingon synnyttyä. Annamme luotettavan arvion työn lopullisesta hinnasta ja aikataulusta.

Sijaisautot huollon ajaksi käyttöösi

Täyden palvelun korjauspalveluna tarjoamme myös mahdollisuuden sijaisautoon. Käytämme vain parhaita työvälineitä autosi kunnostukseen ja haluamme pitää huolen myös sinun mukavuudestasi työn aikana. Eli kun oma autosi on korjauksessa, ota meiltä käyttöön sijausauto, jotta voit vaivattomasti jatkaa arkeasi. Kysy tarkemmin sijaisautoistamme ottamalla yhteyttä meihin.

Automaalaamon kokenut tiimi on palveluksessasi

Auton kuntoon on hyvä kiinnittää huomiota, etenkin vahingon sattuessa. Asiantuntevasti korjattu ja huollettu auto on turvallinen kuskille sekä kanssamatkustajille. 


Helsingin Automaalaamon henkilöstöön kuuluu todellisia autojen asiantuntijoita, jotka antavat luotettavan arvion työn hinnasta ja aikataulusta. Ratkaisemme haastavatkin ongelmatilanteet yhdessä osaavan tiimimme kanssa. 


Nykyaikainen laitteistomme ja jatkuva kouluttautuminen takaavat onnistuneen lopputuloksen. Tule tapaamaan meitä, ja tuo autosi näytille automaalaamoomme Helsingin Viikkiin. Tervetuloa!